Trukinkuljettajan turvallisuuskoulutus

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
79€ (alv 0%)
Aloita

Katso kurssin lyhyt esittelyvideo.

Onko trukkikortin hankkiminen sinulle ajankohtaista?

Säästä aikaa ja vaivaa suorittamalla trukkikoulutus verkossa. Voit suorittaa kurssin oman aikataulun mukaan 24/7. Pääset opiskelemaan heti ostettuasi kurssin verkkokaupasta.
Kurssin läpikäytyä saat välittömästi sähköisen todistuksen ja pankkikortin kokoinen trukkikortti lähetetään myöhemmin postissa.

Kohderyhmä

Trukinkuljettajan turvallisuuskoulutuksemme soveltuu hyvin niin työuraa aloittelevalle kuin myös kokeneelle trukinkuljettajalle turvallisuusasioiden kertauksena.

Tavoitteet

Trukkikurssin keskeisenä tavoitteena on perehdyttää jokainen osallistuja trukin turvalliseen ja oikeaoppiseen käyttöön. Koulutuksen kautta osallistujat saavat myös tärkeää tietoa ja ymmärrystä trukin kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista. Kurssi lisää myös eri trukkityyppeihin liittyvää tietoa sekä osaamista liittyen niiden teknisiin ominaisuuksiin.

Verkkokoulutuksen hankinta ja opiskelu

Koulutuksen hankinta tapahtuu hanki tästä -painikkeen avulla. Koulutuksen pystyy hankkimaan verkkokaupan tai erikseen lähetetyn kupongin avulla.

Mikäli yrityksesi on hankkinut kuponkikoodin, niin se on lähetetty sinulle etukäteen sähköpostitse, tarvitset sitä koulusta aktivoidessasi. Kuponkikoodi nollaa verkkokaupan maksun.

Yhteystietojen yhteydessä antamasi sähköposti toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi, salasana toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun tilaus on hyväksytty. Muista hyväksyä sivuston tilaus- ja sopimusehdot.

Tilaaminen avaa omat kurssit sivun. Koulutus on nyt käytössäsi! Oppitunnit saat jatkossa auki Kirjaudu sisään -ikkunan kautta kirjautumalla.

Salasanan unohtuessa voi pyytää uuden salasanan, jos olet unohtanut sen.

Ota yhteyttä jos haluat kuulla koulutuksesta lisää:

Henry Aunio

Logmill Oy | Kuhilastie 18  | 20780 Kaarina
Puh.  044 0911 006 
henry.aunio@logmill.fi | www.logmill.fi